Plant de WHO een wereldregering?

plant-de-who-een-wereldregering?

10-05-22 03: 30: 00,

Dit zijn toch schandalige “samenzweringstheorieën” die hier worden geuit?

De Australische journaliste Maria Zeee beweert in de “Stew Peters” show dat de WHO de wereldheerschappij aan het plannen is. Dit moet worden bereikt door middel van een wereldwijd pandemieverdrag dat de grondwetten van alle landen buiten werking zou stellen.

Als de plannen van de WHO werken, kan op elk moment een pandemie worden uitgeroepen en kan zelfs de bevoegdheid worden verkregen om mensen onder dwang te injecteren. Onderdeel van de WHO-plannen zijn ook zogenaamde “smart cities”, d.w.z. steden die de inwoners een beter leven moeten bieden door gebruik te maken van de modernste technologie.

Ondertussen pleit ook Yuval Noah Harari, de senior adviseur van WEF-chef Klaus Schwab, voor de oprichting van een mondiaal gezondheidssysteem. Harari droomt van “globaal leiderschap” – alles voor het welzijn van de mensheid, natuurlijk…

Direct naar de video

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: