The Saker: Stop het, JAPAN: Massa Vormings Psychose.

the-saker:-stop-het,-japan:-massa-vormings-psychose.

10-05-22 01: 13: 00,

Een post-apocalyptische dystopische documentaire-Dit moet je zien!

Intro.

Elon Musk twitterde deze week dat het gedaan is met Japan. Eindelijk laat een invloedrijk persoon, een miljardair, zijn licht schijnen over deze neurotische natie van stervende schildpadden. Ik deel weinig sympathie voor de Japanners, omdat ze kozen voor 70 Amerikaanse militaire bezetting, 40 jarenlange economische achteruitgang en kinderloosheidspropaganda, en nu krijgen ze meer iPhones, meer Starbucks Cafes, en vier Pfizer Booster Clot Jabs, en ze dragen allemaal de pestmaskers om te laten zien dat ze definitief Aziatisch zijn. Taiwan is echter veel erger, en China neemt natuurlijk de koekoek. De volgende presentatie is van januari, en ik kreeg doodsbedreigingen, en de situatie is niet anders in mei, dus ik stuur u dit bestand om te worden bewaard voor de eeuwigheid.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: