Vaccinatieramp in Israël wordt steeds erger

vaccinatieramp-in-israel-wordt-steeds-erger

10-05-22 01:59:00,

Israël was het eerste land dat een massale inentingscampagne begon. Het vaccineerde ook betrekkelijk snel door de tweede dosis heen. Israël onderscheidt zich ook doordat het, vergeleken met andere landen, veel begeleidende documentatie en onderzoek heeft gedaan. Pfizer CEO Albert Bourla noemt in een interview op NBC Israël als ’s werelds grootste vaccinatielaboratorium, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Al gauw waren de eerste gevolgen zichtbaar op het platform voor sterftebewaking EuroMOMO: in maart was er al een oversterfte. Daarom werd Israël op 1 april 2021 even uit EuoMOMO gehaald en verscheen het daarna weer op 8 april met minder sterfgevallen, d.w.z. na Pasen.

Toen kwam de booster en inmiddels de 4e dosis, de opkikker booster. Lang niet iedereen deed echter meer mee, van dosis tot dosis werden het er minder, maar het aantal sterfgevallen nam toe naarmate er meer gevaccineerd werden:

6,71 miljoen (72,19%) inwoners zijn met ten minste één dosis gevaccineerd, met 2 doses is dat 6,14 miljoen (66,05%) en 3 of meer slechts 5,29 miljoen (59,67%).

De collega’s van Factsheet Austria hebben de huidige gegevens geanalyseerd. In het “wereldlaboratorium” nemen momenteel de “gevaccineerden” in Israël voor hen rekening:

• 94% van de positieve COVID-tests.

• 79% van de COVID ziekenhuisopnamen.

• 82% van de COVID-doden.

Bovendien vertoont EuroMOMO opmerkelijke pieken in de oversterfte in de temporele nabijheid van de Israëlische inentingscampagnes. Was dit te wijten aan de inferieure werkzaamheid van de genetisch gemodificeerde geneesmiddelen of zelfs aan hun ernstige bijwerkingen?

Misschien kunnen velen baat hebben bij “vaccinatie”. Maar het zijn niet de “gevaccineerden”. In het beste geval houden zij er een “goed gevoel” aan over.

Referenties

De verzameling links naar Factsheet 156 om een onafhankelijk beeld te krijgen van de doeltreffendheid van COVID-19 injecties in Israël:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: