Valse Politieke Partijen In Een Valse Democratie: Aantekeningen Van De Rand Van De Verhalende Matrix

valse-politieke-partijen-in-een-valse-democratie:-aantekeningen-van-de-rand-van-de-verhalende-matrix

10-05-22 12: 31: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Ik herinner me dat ik me zo solidair voelde met Democraten die zich verzetten tegen Bush’ oorlogszucht. Ik wist echt niet dat het voor hen alleen maar lege politieke pose was en dat ze met plezier elke oorlog zouden goedkeuren, hoe krankzinnig ook, zolang de president die het deed maar een (D) naast zijn naam had staan.(Alle acties van de Democratische Partij zijn logisch als je ze niet langer ziet als een politieke partij die de wil van de kiezers moet uitvoeren, maar als een narratieve controleoperatie die moet voorkomen dat het lokale gespuis de tandwielen van een wereldomspannend imperium kan manipuleren. De VS heeft geen politieke partijen, maar narratieve controleoperaties vermomd als politieke partijen. Een ervan promoot openlijk kapitalisme en imperialisme door een beroep te doen op de ergste impulsen van Amerikanen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: