Verplichte vaccinatie bij KLM betekent veiligheidsrisico voor vliegend personeel en passagiers

verplichte-vaccinatie-bij-klm-betekent-veiligheidsrisico-voor-vliegend-personeel-en-passagiers

10-05-22 04:20:00,

Hij vertelt over een brief die hij kreeg van de ouders van een piloot die zijn droombaan niet meer kan doen vanwege de maatregelen die sinds maart 2020 tegen de verspreiding van corona genomen zijn. “Dit betekent een grote impact op zijn financiële situatie en op gezin,” schrijft men.

De piloot verdiepte zich in de COVID maatregelen en de COVID-19 vaccinatie in de luchtvaart en kwam erachter dat deze vaccinaties op basis van een medische experimentele gentherapie gebaseerd was.

Tijdens zijn piloten opleiding en en verdere trainingen had hij echter geleerd dat piloten nooit en te nimmer mee mochten werken aan een medisch experiment.

Volgens de wettelijke veiligheidsregels zou hij in dat geval zijn vliegbrevet verliezen.

Ook zou hij de hieruit ontstane gevolgschade niet kunnen claimen onder de Los of License verzekering, omdat deze verzekering voor zover bij hem bekend, deelname hieraan in haar voorwaarden uitsluit.

Ook zou volgens de informatie die onze zoon te horen en te zien krijgt gevaccineerde piloten met pijn op de borst , met hoofdpijn en andere gezondheidsklachten vliegen.

Daarnaast  zouden piloten hartproblemen en trombose gehad hebben en zelfs overleden zijn.

Dat de KLM nu COVID-vaccinaties eist voor nieuwe werknemers, o.a. piloten verplicht, is volgens hem illegaal.

Naar zijn en onze mening betekent deze verplichting een veiligheidsrisico voor zowel vliegend personeel als voor de passagier, schrijven zijn ouders.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: