Apolut:ㅤIn gesprek: Michael Ballweg (Voordelen en nadelen van verzet)

apolut:ㅤin-gesprek:-michael-ballweg-(voordelen-en-nadelen-van-verzet)

11-05-22 03: 06: 00,

Michael Ballweg is zelfstandig IT-ondernemer sinds hij 20 was. Michael Ballweg is sinds zijn jeugd zelfstandig IT-ondernemer en zijn beroepsloopbaan bracht hem al op jonge leeftijd naar Stuttgart.

Zijn geplande sabbatical en langverwachte wereldreis werden in het voorjaar abrupt verhinderd door de Coronapandemie. Uit angst voor de nieuwe ziekte trok Ballweg zich met zijn gezin, net als vele anderen, aanvankelijk terug binnen de eigen vier muren, maar na uitvoerig onderzoek vond hij de opgelegde maatregelen buiten proportie en buitensporig.

Zo kwam de impuls tot de oprichting van “Querdenken-711” en registreerde hij eind maart zijn eerste demonstratie voor het herstel van de grondrechten op de Schlossplatz in Stuttgart 2020. Op dat moment had hij geen idee dat deze beslissing zijn leven volledig op zijn kop zou zetten.

In een interview dringt auteur en uitgever Anselm Lenz door tot de kern van de man en activist Michael Ballweg en praat met hem over de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: