Apolut:ㅤInterieur ministerie bereidt zich voor op farmaceutische strijd

apolut:ㅤinterieur-ministerie-bereidt-zich-voor-op-farmaceutische-strijd

11-05-22 12: 54: 00,

Gepubliceerd op: 11. Mei 2022 | Aantal reacties: nog geen

Gates en Lauterbach: killer varianten aan de virushorizon

Door Uli Gellermann.

De herfst is altijd het koude seizoen. En waar er verkoudheid is, zijn virussen niet ver weg. Op dit moment staat de Duitse staat genadig toe dat zijn gevangenen grotendeels zonder masker rondlopen. Alleen in bussen en treinen willen ze ons eraan herinneren dat deze kleine vrijheid spoedig weer voorbij zal zijn. Het is te mooi voor de staat als zijn burgers aan de leiband lopen; in de herfst zal het weer zijn: Platz!

In het halfduister van de subjunctief

Men kan weten dat de staat binnenkort de democratie weer zal willen gladstrijken met contact- en samenscholingsverboden. Want de beruchte farmaceutische profiteur Bill Gates waarschuwde onlangs voor een “gevaarlijke variant van het coronavirus”. Het ontwikkelt zich duidelijk in het halfdonker van de aanvoegende wijs: de nieuwe variant “zou” besmettelijker en tegelijk dodelijker kunnen zijn.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: