Apolut:ㅤPolitie, filosofen, christenen en dokters – voor de verlichting! | Door Dr Werner Köhne en Dr Günther Riedl

apolut:ㅤpolitie,-filosofen,-christenen-en-dokters-–-voor-de-verlichting!-|-door-dr-werner-kohne-en-dr-gunther-riedl

11-05-22 11: 15: 00,

Een standpunt van Dr. Werner Köhne en Dr. Günther Riedl.

Drie inzichten in de komende 90. Uitgave van het weekblad Democratisch Verzet door de Politie voor Verlichting

I.

Waar staan we?

Door de Politie voor Verlichting

Op 28. In april 2022 mocht ik als vertegenwoordiger van onze vereniging de hoorzitting van Michael Fritsch voor het Verwaltungsgericht in Hannover bijwonen. Over het verloop en het resultaat van de hoorzitting is al genoeg bericht (zie DW88 en DW89), dus ik wil graag mijn indrukken van de “trappings” beschrijven.

Met veel geluk heb ik een van de weinige zitplaatsen bemachtigd die voor het gewone volk waren gereserveerd, zoals ze zeggen. Er waren nogal wat hindernissen te nemen op de weg daarheen. Hoewel in het persbericht anders werd vermeld, konden “geïnteresseerde luisteraars” niet van tevoren per e-mail een plaats reserveren, alleen leden van de pers. Dus ik nam de enkele reis van 500 kilometer met licht ongemak.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: