Apolut: Nuofix presenteert: KLAPPE DIE ZWEITE – Het Nuovision Songfestival op 14 mei 2022!

apolut:-nuofix-presenteert:-klappe-die-zweite-–-het-nuovision-songfestival-op-14-mei-2022!

11-05-22 04: 33: 00,

Gepubliceerd op: 11. Mei 2022 | Aantal reacties: nog geen

Het oude wordt niet zomaar vervangen, het moet overbodig worden gemaakt.

Eurovisie Songcontest. Voor velen van ons betekent dat quota en plastic, schreeuwerige kleuren en buitenlandse schaamte, stijf Engels, kunstmatige vreugdetranen. Al met al – en vooral in ons land – is het meestal een zeer bittere avond.

De laatste jaren hebben veel mensen hun woede over het toppunt van slecht zaterdagavondamusement ingeruild voor onverschilligheid: ze brachten de weekenddag liever lezend door in een restaurant of met vrienden – het tijdstip van de grote amusementsprogramma’s werd mentaal afgevinkt.

Toch zijn muziek en amusement zo belangrijk! –

De roep om een avondvullend muziekprogramma met hart en ziel werd ook gehoord bij de alternatieve zender Nuoflix en afgelopen voorjaar organiseerden zij voor het eerst de Nuovision song contest als alternatief programma – met uitstekende feedback!

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: