Apolut: Thoughtbreaker Part 2. Door Rüdiger Lenz

apolut:-thoughtbreaker-part-2.-door-rudiger-lenz

11-05-22 12: 57: 00,

Een commentaar van Rüdiger Lenz.

Opmerking vooraf: Dit is het tweede deel van een bijdrage over “Gedankenbrecher” waarvan het eerste deel op apolut is verschenen.net

Het leersucces van de Duitsers is nul

Men heeft altijd medereizigers nodig met het juiste vijandbeeld die zich conformeren aan de overheid, zodat de eigen innerlijke werkelijkheid volledig geblokkeerd wordt en men bijgevolg alleen het goede aan de buitenkant belooft. Dit is vandaag de dag voor iedereen duidelijk wanneer men de motieven van de huidige politieke elite probeert te begrijpen. Na de opening van de Sovjetrepublieken van 1989 door Michael Gorbatsjov en Boris Jeltsin, werden Russische Duitsers en Russen in Duitsland hoog geprezen. Ze werden verzorgd zoals Oekraïners vandaag en ze integreerden snel.

Mijn zoon was toen één jaar oud en we probeerden een grotere flat in Herford te vinden. We zijn overal geweest waar we flats konden vinden. Niets. Het werd ons recht in ons gezicht gezegd,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: