Biden wilde $33B meer voor Oekraïne. Het Congres verhoogde het snel naar $40B. Wie profiteert?

biden-wilde-$33b-meer-voor-oekraine-het-congres-verhoogde-het-snel-naar-$40b.-wie-profiteert?

10-05-22 11: 48: 00, De Amerikaanse president Joe Biden spreekt over het conflict in Oekraïne tijdens een bezoek aan de Lockheed Martins Pike County Operations faciliteit op 3 mei, 2022 (Foto door Nicholas Kamm/AFP via Getty Images)

Vanaf het begin van de Russische invasie in Oekraïne op februari 24, heeft het Witte Huis van Biden herhaaldelijk grote en schijnbaar willekeurige geldbedragen aangekondigd die het van plan is te sturen om de oorlog in Oekraïne aan te wakkeren. De meest recente verzending van grote hoeveelheden Amerikaanse fondsen, krachtens een initieel fonds van 3,5 miljard dollar dat in een vroeg stadium door het Congres werd goedgekeurd, werd op vrijdag aangekondigd; “Biden says U.S. will send $1.3 billion in additional military and economic support to Ukraine,” luidde de kop van CNBC. Dit werd voorafgegaan door een reeks nieuwe uitbundige uitgavenpakketten voor de oorlog, die om de twee tot drie weken werden onthuld, te beginnen op de derde dag van de oorlog:

  • Feb.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: