Canada en de Bandera aanhangers

canada-en-de-bandera-aanhangers

11-05-22 09: 58: 00,

De Canadese premier Justin Trudeau kwam naar het parlement om de toespraak van zijn Oekraïense ambtgenoot Volodymyr Selenskyj in te leiden. Van de 39 miljoen Canadese burgers zouden er 1,4 miljoen van Oekraïense afkomst zijn, d.w.z. 3 à 4 procent van het electoraat. Deze gemeenschap staat onder streng toezicht van de Banderistische organisaties, die haar doordrenken met hun raciale ideologie.

Door Thierry Meyssan

In vorige artikelen heeft Thierry Meyssan laten zien hoe de “Banderisten” aan de macht zijn gekomen in Kiev, in het jonge onafhankelijke Oekraïne, die mensen dus, die collaborateurs waren bij de ergste nazi-misdaden in Oekraïne en Polen.
Hier laat hij zien dat Banderistische immigranten al tachtig jaar zo verankerd zijn in de Canadese Liberale Partij dat zij de nummer 2 positie bezetten in de huidige regering van Justin Trudeau.

De eerste buitenlandse strijders die in Oekraïne arriveerden bij het begin van de oorlog in februari 2022 waren Canadezen. De eerste buitenlandse officier,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: