De G7 vergeleek Rusland met nazi-Duitsland en verklaarde het vervolgens de facto de oorlog

de-g7-vergeleek-rusland-met-nazi-duitsland-en-verklaarde-het-vervolgens-de-facto-de-oorlog

11-05-22 05: 42: 00,

Dit is geen overdreven interpretatie van hun gezamenlijke verklaring, maar een objectieve lezing van de letterlijke woorden die erin staan. De vrees van het door de VS geleide Westen voor een Derde Wereldoorlog zou een zichzelf vervullende profetie kunnen worden indien de besluitvormers zich irrationeel blijven gedragen en de wereld in een letterlijke apocalyps storten.

De gezamenlijke verklaring van de G7 die op 8 mei werd vrijgegeven, de dag waarop het door de VS geleide Westen het einde van de Tweede Wereldoorlog herdenkt (één dag voor Rusland), zou de geschiedenis in kunnen gaan als het officieuze begin van de Derde Wereldoorlog. Zeven van ’s werelds grootste economieën vergeleken Rusland op deze symbolische datum met nazi-Duitsland en verklaarden het land vervolgens de facto de oorlog. Dit is geen overdreven interpretatie van hun gezamenlijke verklaring, maar een objectieve lezing van de letterlijke woorden die erin staan.

De eerste paragraaf eindigt met letterlijk historisch revisionisme,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: