De globalisten zijn al van plan om de wereld uit te hongeren door voedseltekorten sinds ten minste 2015

de-globalisten-zijn-al-van-plan-om-de-wereld-uit-te-hongeren-door-voedseltekorten-sinds-ten-minste-2015

11-05-22 05: 40: 00,

De globalisten hebben een wereldwijde hongersnood gepland die de Amerikaanse samenleving al in 2015 ten val zou brengen.

Dat zegt Edward Szall, een onderzoeksjournalist die sprak met Stew Peters in “The Stew Peters Show” over een crisissimulatie die in november 2015 werd uitgevoerd. Deze simulatie heette “Food Chain Reaction: A Global Food Security Game” en vond gedurende twee dagen plaats in Washington, D.C.

Bij de simulatie was een internationale groep van beleidsmakers, academici en bedrijfsleiders betrokken. De groep bestond uit vertegenwoordigers van de landen die de grootste hoeveelheden voedsel produceren, waaronder Brazilië, China en Oekraïne.

Ook aanwezig waren vertegenwoordigers van de World Wildlife Foundation, het Center for American Progress, en het Center for Naval Analyses, een federaal gefinancierd onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor de marine en het korps mariniers.

De simulatie vindt plaats tussen 2020 en 2030.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: