De oorlog om het globalisme in Oekraïne

de-oorlog-om-het-globalisme-in-oekraine

11-05-22 05: 45: 00,

De proxy-oorlog van Washington in Oekraïne is het globalistische project om de continuïteit van geschiedenis, cultuur en geografie, belichaamd door de natiestaat, te overwinnen.

Tijdens de luchtcampagne in Kosovo 1999, zei president Bill Clinton tegen de Amerikanen: “Dat is waar het in Kosovo om gaat: …. Het gaat over globalisme versus tribalisme.”

1999 Maar weinig Amerikanen hebben aandacht besteed aan Clinton’s opmerkingen. Kosovo was het zoveelste conflict op vreemde bodem dat weinig of niets te maken had met het dagelijks leven in Amerika. Eerlijk gezegd, Clinton’s gebruik van het woord “tribalisme” verwarde waarschijnlijk veel Amerikanen. Voor de meeste Amerikanen betekent nationalisme toewijding aan het land, de bereidheid van de Amerikaanse burger om in tijden van crisis of conflict de behoeften van het land boven die van zichzelf te stellen. Amerikaanse nationalisten zijn niet tribaal. Zij willen de Verenigde Staten, zijn historische instellingen en de in zijn wetten verankerde rechten beschermen en verdedigen, geen oorlogen beginnen.

De term “globalisme” is veel meer gaan betekenen dan vrijhandel en medemenselijkheid tussen naties.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: