Dissident One:ㅤCovid propaganda strateeg voor Duits ministerie van Binnenlandse Zaken werd betaald door China – DissidentNL

dissident-one:ㅤcovid-propaganda-strateeg-voor-duits-ministerie-van-binnenlandse-zaken-werd-betaald-door-china-–-dissidentnl

11-05-22 05: 00: 00,

Al in februari 2021 publiceerde Tim Röhn van “Die Welt” een kritisch artikel over het feit dat Duitsland uitgerekend een Mao-bewonderaar in dienst had genomen als “deskundige” voor de omgang met Covid-19. Nu is het bekend geworden: de “deskundige” die de Duitse regering heeft aangezet tot massale bangmakerij is niet alleen een “China-deskundige” en Mao-fan – hij werd ook betaald door Peking, meldt Report24.

Schokkend!

Nadat eerder bekend werd dat Deense premier loog dat 1e lockdown gebaseerd was op aanbeveling gezondheidsautoriteiten, komt nu @welt met nieuws dat ook Duitse regering wetenschappers misbruikte om gewenste COVID-19 maatregelen door te drukken.https://t.co/AsoPbTOgsL

— Niemands Knegt (@NiemandsKnegt) February 7, 2021

Otto Kölbl is taalkundige en was een van de hoofdauteurs van het strategiedocument “Hoe krijgen we Covid-19 onder controle“,

» Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: