Dissident One:ㅤGates en Soros slaan de handen ineen om te voorkomen dat Musk Twitter koopt: ‘Vrije meningsuiting bedreigt de Nieuwe Wereldorde’ – DissidentNL

dissident-one:ㅤgates-en-soros-slaan-de-handen-ineen-om-te-voorkomen-dat-musk-twitter-koopt:-‘vrije-meningsuiting-bedreigt-de-nieuwe-wereldorde’-–-dissidentnl

11-05-22 02: 00: 00,

Extreem-linkse miljardairs Bill Gates en George Soros hebben de handen ineengeslagen om te voorkomen dat Elon Musk Twitter overneemt en hebben gewaarschuwd dat ‘vrije meningsuiting de Nieuwe Wereldorde bedreigt’, meldt NewsPunch.

Musks recente aankondiging dat hij censuur van het platform zou uitbannen, valt niet in goede aarde bij de mondiale elites. Grote merken hebben erop aangedrongen dat hun reclamebudgetten op Twitter alleen worden voortgezet als Musk strikt de richtlijnen voor “haatzaaien” en “nepnieuws” handhaaft, die extreem-links bevoordelen.

Naar verluidt zaten Bill Gates, George Soros, Bill Clinton, Obama-functionarissen en de EU-regering achter de ngo’s en hun brief waarin ze dreigden met een reclameboycot op Twitter.

Een groep van 26 extreem-linkse anti-vrije meningsuiting organisaties en NGO’s ondertekenden een brief om grote bedrijven te waarschuwen tegen Musk. Ze schreven: “Twitter dreigt een beerput van verkeerde informatie te worden, met uw merk eraan vast.”

Freewestmedia bericht: Vaccinatiepaus en Windows-oprichter Bill Gates vond het ook gepast om bedrijven te waarschuwen tegen zijn miljardair-collega Musk.

» Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: