Dissident One:ㅤGlobalisering wordt gestopt door het Russische leger in Oekraïne – DissidentNL

dissident-one:ㅤglobalisering-wordt-gestopt-door-het-russische-leger-in-oekraine-–-dissidentnl

11-05-22 12: 01: 00,

Na een proxy-oorlog tegen ons land te hebben ontketend, probeert de NAVO de hele wereld onder haar controle te krijgen, schrijft Alexander Bochkarev.

Het huidige liberale kapitalisme, dat bijna de hele wereld in zijn greep heeft, lijkt in zijn voornaamste kenmerk op een fiets. Dat wil zeggen, als de internationale ondernemingen en de politiek-militaire alliantie van de NAVO plotseling ophouden met trappen, d.w.z. met uitbreiden, zal het snel omvallen. Het mondiale kapitalistische systeem duldt geen concurrentie. Dat is waar globalisering in feite voor staat, dat natiestaten met hun cultuur, geschiedenis en traditie worden samengevoegd tot een homogene massa. Wat uiteindelijk overblijft is een gezichtsloze, planetaire maatschappij van consumenten, voorwaardelijk verdeeld in “afdelingen”.

De bewoners van deze wonderbaarlijke wereld, met uitzondering van de “gouden miljard”, zullen moeten werken. In Azië bijvoorbeeld zullen zij elektronica produceren; in Afrika zullen zij olie,

» Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: