Dissident One:ㅤGlobalisten planden sinds tenminste 2015 om de wereld uit te hongeren door voedselschaarste – DissidentNL

dissident-one:ㅤglobalisten-planden-sinds-tenminste-2015-om-de-wereld-uit-te-hongeren-door-voedselschaarste-–-dissidentnl

11-05-22 03:00:00,

De globalisten planden een wereldwijde hongersnood die de Amerikaanse samenleving al in 2015 zou laten instorten, meldt Uncanceled.news.

Dit is volgens Edward Szall, een onderzoeksverslaggever die sprak met Stew Peters op “The Stew Peters Show” over een crisissimulatie uitgevoerd in november 2015. Deze simulatie heette de “Food Chain Reaction: A Global Food Security Game” en werd in de loop van twee dagen uitgevoerd in Washington, D.C.

Aanwezig bij de simulatie was een internationale groep van beleidsmakers, academici en bedrijfsleiders. De groep omvatte vertegenwoordigers van de landen die de grootste hoeveelheid voedsel produceren, waaronder Brazilië, China en Oekraïne.

Ook aanwezig waren vertegenwoordigers van de World Wildlife Foundation, het Center for American Progress en het Center for Naval Analyses, een federaal gefinancierd onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor de marine en het korps mariniers.

De simulatie vindt plaats tussen 2020 en 2030.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: