Dissident One:ㅤTopeconoom zegt: “We staan op het punt het traditionele geldsysteem los te laten” en geen enkele Amerikaanse politicus heeft het erover: Waarom? – DissidentNL

dissident-one:ㅤtopeconoom-zegt:-“we-staan-op-het-punt-het-traditionele-geldsysteem-los-te-laten”-en-geen-enkele-amerikaanse-politicus-heeft-het-erover:-waarom?-–-dissidentnl

11-05-22 10: 00: 00,

Sinds ik op 30 maart het artikel plaatste over Pippa Malmgren’s bombshell video op de World Government Summit over het komende wereldwijde digitale geldsysteem, word ik overspoeld met e-mails van bezorgde lezers, schrijft Leo Hohmann.

Zij willen weten wat zij moeten doen om hun vermogen te beschermen in het licht van zo’n dramatische verandering.

Ik ben niet in staat geweest al deze e-mails te beantwoorden, dus zal ik hier reageren. Idealiter zouden deze e-mails gericht moeten worden aan uw vertegenwoordigers in het Congres, die feitelijk de mogelijkheid hebben om de stormloop richting een digitale munteenheid te stoppen of af te remmen.

Maar in plaats daarvan hebben onze senatoren en vertegenwoordigers, zelfs die in het Huis en de Senaat commissies voor bank en financieel toezicht, gezwegen over deze kwestie.

Ik ben geen professionele beleggingsadviseur, dus neem dit voor wat het waard is.

» Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: