EZAZ.NL:ㅤOmdat onze overheid geen oplossing wil

ezaz.nl:ㅤomdat-onze-overheid-geen-oplossing-wil

11-05-22 01:00:00,

De rol van de media in het verslaan van nieuws is sinds de uitbraak van de ‘Covid-pandemie’ duister, of wellicht duivels. Het paniekzaaien voor het najaar is al weer begonnen. En onze regering? Die houdt ook rekening met een heropleving, gezien de ‘gereedschapskist’ met onzalige niet werkzame vrijheidsbeperkende maatregelen. Maar wil de overheid wel een oplossing? Vermoedelijk niet.

Een Nieuw Normaal

Hoeveel mensen hebben serieus stilgestaan bij de woorden van de premier in maart 2020. We zouden, gelijk mét of door ‘de pandemie’, naar een Nieuw Normaal gaan. Weet u nog? En onze premier was niet de enige die een koppeling maakte tussen het virus en het overhoop halen van de samenleving. In alle talen spraken regeringsleiders dezelfde woorden.

Inmiddels hebben we kunnen proeven aan een samenleving met een dolende overheid. In de pas met andere landen zijn veel wetten vernieuwd, aangepast, aangevuld, maar allemaal in één richting: minder vrijheid, minder privacy, meer repressieve maatregelen in de ‘gereedschapskist’ en meer overheidscontrole op ons dagelijks handelen.

We hebben een overheid meegemaakt die de bevolking heeft voorgelogen (de ‘vaccins’ zijn veilig, de ‘vaccins’ beschermen), heeft misleid (dansen met Jansen), heeft bedreigd (deur tot deur, arm tot arm), in elkaar heeft laten slaan door haar politiemacht, heeft opgesloten (lock downs, avondklok), rechters onder druk heeft gezet (avondklok), heeft gechanteerd (zonder QR-code geen normaal leven).
Het zijn zaken die je eerder in maffia-landen zou verwachten. Maar we hebben het echt meegemaakt, in Nederland.

We hebben weer zonder zorgen,

 » Lees verder op EZAZ.NL

%d bloggers liken dit: