Gevaccineerde en opgepepte Bill Gates, die beweert dat vaccins transmissie stoppen, is nu ziek met covid

gevaccineerde-en-opgepepte-bill-gates,-die-beweert-dat-vaccins-transmissie-stoppen,-is-nu-ziek-met-covid

11-05-22 05: 34: 00,

Microsoft mede-oprichter en wereldwijd vaccinatie voorvechter Bill Gates (we zullen 7 miljard mensen moeten vaccineren) kondigde dinsdag aan dat hij positief testte op COVID en milde symptomen ervaart ondanks dat hij gevaccineerd en boostered is. De 66-jarige Gates maakte het bekend via een Twitter thread.

“Ik heb positief getest op COVID. Ik heb lichte symptomen en volg het advies van de experts om me te isoleren tot ik beter ben… Ik heb het geluk gevaccineerd en versterkt te zijn en toegang te hebben tot tests en uitstekende medische zorg… De Gates Foundation komt vandaag voor het eerst in twee jaar samen, en ik heb het geluk dat ik bij de teams ben om iedereen te zien en hen te bedanken voor hun harde werk… We zullen blijven samenwerken met partners en alles doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat niemand van ons nog met een pandemie te maken krijgt.”

Ik heb positief getest op COVID.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: