Het Corbett Report: Hoe de drang naar vrijheid van je ziel te controleren

het-corbett-report:-hoe-de-drang-naar-vrijheid-van-je-ziel-te-controleren

11-05-22 10: 55: 00,

Dank u, kameraad! Dank je dat je doet wat juist is. Dank je dat je doet wat je weet dat je moet doen. Bedankt dat je doet wat wij zeggen dat je moet doen. We konden de dodelijke en o zo reële dreiging van de gemene Omikron Scariant niet verslaan zonder jullie plichtsgetrouwe medewerking. Het is ons echter ter ore gekomen dat niet iedereen zo gehoorzaam is als jullie. Er zijn verraders in ons midden, opstandelingen die de juistheid van de dictaten van het Politburo in twijfel trekken. Deze bemoeizuchtige onverlaten, zo is ons gebleken, verspreiden kwaadaardige laster en leugenachtige verdachtmakingen over ons gekoesterde zero-COVID-beleid en, wat nog erger is, zij beweren zelfs dat onze maatregelen deel uitmaken van een wereldwijde agenda om een systeem van (technocratische) bioveiligheidsadministratie in te voeren!

Ik weet het, ik weet het, het is moeilijk te geloven dat iemand de motieven van onze wijze heersers in twijfel zou durven trekken,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: