Het masker staat voor slavernij

het-masker-staat-voor-slavernij

11-05-22 05:25:00,

Maskers zijn niet in staat om COVID-19 virusdeeltjes tegen te houden. De grootte van het COVID-19 virus is gerapporteerd als 80, 120 of 150 nanometer (Britannica). Het beste masker (3M) kan geen deeltjes tegenhouden die kleiner zijn dan 300 nanometer (0,3 micron). Het is alsof je vliegen probeert tegen te houden met kippengaas, schrijft Wickedtruths.org.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, vindt u hier links naar peer-reviewed onderzoek dat concludeert dat gezichtsmaskers nutteloos en gevaarlijk zijn.

Gezondheidsschade

CO2 measurements inside a mask. [BitChute] Panel of 100+ doctors vote masks to be unnecessary and harmful. [BitChute]

Sociaal manipuleringsinstrument

Angst, verdeeldheid, separatie en ontmenselijking creëren.

Wanneer wij mensen maskers zien dragen, denken wij dat er een reële dreiging is. Masker-dragers zouden besmet kunnen zijn. Mensen zonder maskers zouden ons kunnen besmetten. Ongeacht of er een pandemie is of niet, wanneer wij de straat op gaan, lijkt het er zeker op dat er een is. Als zodanig herinnert het ons er elke keer aan en verspreidt het angst door de samenlevingen heen. Angst verzwakt het immuunsysteem.

Mensen die de media als evangelie nemen, zullen geen begrip hebben voor mensen die het niet willen dragen. Mensen die geïnformeerd zijn, die bezorgd zijn over hun rechten, die het officiële verhaal niet vertrouwen of die gewoon niet willen doen wat hun gezegd wordt (dat recht hebt u), zullen het masker niet willen opzetten. Als zodanig schept het een grote verdeeldheid onder de bevolking. Vaak vallen de maskerdragers de mensen aan die dat niet willen, verbaal en zelfs lichamelijk.

Gelaatsmaskers bedekken onze mond en neus en beroven ons van onze individualiteit en expressie. Afscheiding treedt op omdat het ons verhindert echt contact te maken met de mensen met wie wij praten. Ik heb zeker het gevoel dat ik praat met een gemaskerde robot,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: