Het Westen geeft Oekraïne tot 60 miljard dollar extra

het-westen-geeft-oekraine-tot-60-miljard-dollar-extra

11-05-22 02: 13: 00,

Eerst was er sprake van dat president Biden 1,3 miljard dollar nodig had voor extra Oekraïnehulp, nu is het 40 miljard geworden.

Russische analisten zeggen het nu ronduit: Rusland is in oorlog met het collectieve Westen. En dit kan nauwelijks nog worden ontkend als men ziet met welke bedragen het Westen Oekraïne steunt. Nooit eerder hebben de staten van het Westen zoveel miljarden uitgegeven aan de strijd tegen welk land ter wereld dan ook, en zeker niet in zo’n korte tijd.

Nu zijn in de VS nog eens 40 miljard dollar vrijgemaakt voor de strijd tegen Rusland. Ter vergelijking: dat is iets meer dan 37 miljard euro, meer dan het Duitse ministerie van Verkeer dit jaar beschikbaar heeft.

Maar dat is nog lang niet alles, de EU wil nog eens 15 miljard euro beschikbaar stellen om de Oekraïense overheidsuitgaven voor slechts drie maanden te dekken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: