Hoe vermoeidheid en gebrek aan energie te verslaan

hoe-vermoeidheid-en-gebrek-aan-energie-te-verslaan

11-05-22 07: 59: 00,

Direct naar video

  • Om vermoeidheid en gebrek aan energie te bestrijden, moet u uw mitochondriale energieproductie verbeteren
  • Mitochondriën hebben een wederzijds uitsluitende dubbele functie. Ze produceren energie, maar het zijn ook omgevingssensoren die bedreigingen in het lichaam detecteren. Wanneer een bedreiging wordt gedetecteerd, schakelen de mitochondriën de energieproductie uit en concentreren ze zich op zelfverdediging.
  • Veel voorkomende bedreigingen die kunnen leiden tot een verminderde mitochondriale energieproductie zijn oxidatieve stress, slechte voeding, milieu-toxines, psychologische stress en gebrek aan slaap.
  • De mitochondriale capaciteit neemt af met ongeveer 10 % met elk decennium van het leven, maar dit is geen natuurlijke functie van veroudering. Het verlies van mitochondriën is eerder te wijten aan een gebrek aan hormonale stress. Mitochondriën moeten uitgedaagd en gestimuleerd worden om groot en sterk te blijven.
  • Gebrek aan licht is een veel voorkomende oorzaak van vermoeidheid. Blootstelling aan zonlicht is noodzakelijk voor melatonine productie in de mitochondria,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: