Israëlische studie beveelt derde vaccinatiedosis aan, maar kan risico’s inhouden

israelische-studie-beveelt-derde-vaccinatiedosis-aan,-maar-kan-risico’s-inhouden

11-05-22 10: 17: 00,

Reeds in september 2021 heeft de Israëlische “coronavirus tsaar” officieel verklaard dat de bevolking “om de paar maanden” een COVID-vaccinatie 19 nodig zou kunnen hebben. De Israëlische bevolking is een van de meest gevaccineerde ter wereld, met het door Pfizer-BioNTech geproduceerde vaccin BNT162b2, en uit de statistieken blijkt dat Israël meer dan 18 miljoen vaccinaties heeft toegediend. Ervan uitgaande dat elke Israëli ten minste twee doses van het Pfizer-vaccin heeft ontvangen, zou dit betekenen dat 100 % van de bevolking “geïmmuniseerd” is tegen het nieuwe coronavirus.

Israëlische studie pleit voor derde dosis

Onlangs werd in Israël een studie gepubliceerd waarin het belang van een derde dosis werd benadrukt, met name in armere landen die geen toegang hebben tot een vaccin of dit niet kunnen financieren. In Afrika werden bijvoorbeeld slechts 1,6 herhalingsvaccinaties gegeven per 100 persoon. In India is het cijfer 2 per 100 en in Rusland 9,7 per 100.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: