Jezus, eindeloze oorlog en de opkomst van het Amerikaanse fascisme. Door Chris Hedges

jezus,-eindeloze-oorlog-en-de-opkomst-van-het-amerikaanse-fascisme.-door-chris-hedges

11-05-22 10: 00,

De Democratische Partij hoopt een electorale nederlaag te verijdelen door zich te verzetten tegen het verwachte besluit van het Hooggerechtshof over abortus. Depressief genoeg is dat alles wat er over is van hun politieke kapitaal.

De Democratische Partij – die 50 jaar de tijd had om Roe v. Wade in de wet op te nemen toen Jimmy Carter, Bill Clinton en Barack Obama de volledige controle hadden over het Witte Huis en Congres in het begin van hun presidentschap – zet haar electorale strategie in op de verwachte beslissing van het Hooggerechtshof om het gerechtelijk verbod te vernietigen dat staten toestaat om wetten aan te nemen die abortus beperken of verbieden.(Ik betwijfel of dat zal werken. De hypocrisie en dubbelhartigheid van de Democratische Partij is de voedingsbodem voor christelijk fascisme. Hun exclusieve focus op de cultuuroorlog en identiteitspolitiek ten koste van economische, politieke en sociale rechtvaardigheid heeft geleid tot een tegenreactie van rechts en onverdraagzaamheid,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: