NachDenkSeiten:ㅤAan de constitutionalisten onder de NDS-lezers de vraag: Heeft Scholz het verbreken van zijn ambtseed aangekondigd?

nachdenkseiten:ㅤaan-de-constitutionalisten-onder-de-nds-lezers-de-vraag:-heeft-scholz-het-verbreken-van-zijn-ambtseed-aangekondigd?

11-05-22 05: 50: 00,

De suggestie om lezers met kennis van constitutioneel recht te vragen, komt van een NachDenkSeiten-lezer. Hij schreef na het lezen van dit artikel Geschiedenis faker Scholz – onze kanselier, een meester in manipulatie:

Re: Scholz’s zijn toespraak.

De allerbelangrijkste zinnen: “Want: ik heb in mijn ambtseed gezworen het Duitse volk schade te zullen berokkenen.” En dan: “Ten derde: wij zullen niets doen dat ons en onze partners meer schaadt dan Rusland.”

Vraag: Is dat genoeg voor een rechtszaak, de openlijke erkenning van het schaden van het Duitse volk? Of het meer of minder is dan iemand anders, doet niet ter zake. Het is een duidelijk geval van schending van de eed en dan ook nog openlijk toegegeven.

Wat denken de juridische experts? Antwoorden kunt u sturen naar [emailprotected]

Briefwisseling met de NachDenkSeiten

De NachDenkSeiten ontvangen graag uw brieven, bij voorkeur van redelijke lengte en met een duidelijk onderwerp.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: