NachDenkSeiten:ㅤTesla – onbedoeld gepubliceerd nieuws uit een te grote fabriek op een verkeerde plaats

nachdenkseiten:ㅤtesla-–-onbedoeld-gepubliceerd-nieuws-uit-een-te-grote-fabriek-op-een-verkeerde-plaats

11-05-22 12: 32: 00,

Elon Musk is natuurlijk altijd goed voor een headline, aangezien hij de titel van “rijkste man ter wereld” heeft. De geldwolf heeft zojuist een gigantische zet gedaan op het gebied van “investeerders-monopolie-ik-maak-de-wereld-zoals-ik-doe”: Musk kocht Twitter voor tientallen miljarden. De Amerikaanse Amerikaan zegt via zijn portalen dat hij staat voor de vrijheid van het woord, de vrije meningsuiting, de vrije mening, de vrije gedachten, die vrij zijn – door middel van zijn Twitter-dienst. Onderweg komt zijn andere project, het gigantische GIGA-E-AUTO-FABRIK bij Berlijn, weer in beeld. Het is op zich geen vleiend nieuws: De fabriek is niet milieuvriendelijk, heeft te veel water nodig, tast niet alleen de natuur maar ook de kwaliteit van het bestaan van de omwonenden aan. Maar wat maakt het uit. De politiek heeft overal zeggenschap over, Musk is er blij mee, hij kan zijn “visies” doordrukken zoals hij wil. In het geval van een ander incident in de fabriek, is het op zijn minst opmerkelijk hoe het het daglicht zag. Het is niet via Twitter gebeurd. Door Frank Blenz.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: