NachDenkSeiten:Baerbock en de kitschpropaganda

nachdenkseiten:baerbock-en-de-kitschpropaganda

11-05-22 10: 15: 00,

Om de mensen de geopolitieke realiteit en de geschiedenis van de oorlog in Oekraïne te doen vergeten, steken de Groenen vuurwerk van emotionele afleiding af. Een hoofdrolspeelster in de manipulatieve “oorlogskitsch” is minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock (Groenen), zoals zij nu weer heeft bewezen tijdens haar reis naar Oekraïne. Men moet toegeven: Baerbock is begenadigd voor het verwerpelijke spel op het toetsenbord van emotieve meningsvorming. En de resultaten van de Groenen bij de verkiezingen in Sleeswijk-Holstein laten zien dat de emotionele afleiding ook bij sommige burgers succes heeft – het is ergerlijk. Een commentaar van Tobias Riegel.

Minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock (Groenen) heeft haar reis naar Oekraïne gebruikt om de oorzaken van de oorlog en de laakbare rol van de Groenen bij de vermeende poging om het conflict uit te breiden, verder te verdoezelen. Mediaverslag over een optreden van Baerbock zoiets als:

“Nadat Baerbock een kaars had aangestoken in een kerk, zei ze dat mensen dachten dat ze in een normale kerk waren.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: