Nieuw Ministerie van Waarheid geleid door George Soros marionetten

nieuw-ministerie-van-waarheid-geleid-door-george-soros-marionetten

11-05-22 05: 35: 00,

De regering van de VS heeft een echt “Ministerie van Waarheid” gecreëerd. Nina Jankowicz staat aan het hoofd van dit “ministerie”, dat officieel de Disinformation Governance Board heet. Jankowicz is gespecialiseerd in “desinformatie”. Ja, echt waar. Jennifer Daskal is benoemd tot medevoorzitter van de Disinformation Governance Board. Ze heeft nauwe banden met miljardair George Soros. Daskal is verbonden aan Soros’ Open Society Foundations (OSF) en werkte voor Human Rights Watch, dat tussen 2000 en 2014 in totaal 32 miljoen dollar ontving van de miljardair.

Daskal was ook redacteur van het door Soros gefinancierde blog Just Security, dat tussen 2017 en 2019 maar liefst 675 ontving.000 dollar van de OSF.

Amerikaanse minister van Binnenlandse Veiligheid Alejandro Mayorkas onthulde vorige week dat Daskal betrokken is bij de Disinformation Governance Board.

Soros is een vooraanstaand voorstander van censuur van sociale media. Toen Musk aankondigde dat hij de vrije meningsuiting op Twitter zou herstellen, riepen groepen gelieerd aan de miljardair op tot

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: