Nieuwe documenten over het biowapenprogramma van de VS in Oekraïne gepubliceerd

nieuwe-documenten-over-het-biowapenprogramma-van-de-vs-in-oekraine-gepubliceerd

11-05-22 09: 40: 00,

Het Russische ministerie van Defensie heeft nieuwe documenten gepubliceerd over het biowapenprogramma van de VS in Oekraïne, volgens welke ook Pfizer en Moderna hierbij betrokken waren.

Ik herinner u eraan dat de Russische verklaringen over het biowapenprogramma van de VS geen Russische propaganda zijn, maar dat ik en mijn informant, met wie ik onderzoek heb gedaan voor het boek “Inside Corona“, veel van de nu door Rusland gepubliceerde informatie al kenden uit publiek toegankelijke bronnen. Het Pentagon heeft echter onlangs het grootste deel ervan van het net gehaald om zijn sporen uit te wissen, zoals ik hier heb opgemerkt .

De publicaties van het Russische Ministerie van Defensie verbaasden mij niet, omdat er ten eerste al publicaties over waren verschenen van onderzoeksjournalisten (zie bijvoorbeeld deze samenvatting) en ik er ten tweede al van op de hoogte was na onderzoek van “Inside Corona”, omdat bijvoorbeeld in Oekraïne dezelfde Peter Daszak onderzoek heeft gedaan naar coronavirussen van vleermuizen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: