Plutocraten veranderen de wereld in een internationaal totalitarisme

plutocraten-veranderen-de-wereld-in-een-internationaal-totalitarisme

11-05-22 05: 30: 00,

In de afgelopen honderd jaar hebben ’s werelds rijksten een immense economische en politieke macht opgebouwd. Deze door macht geobsedeerde groep plutocraten is goed op weg om de wereld om te vormen tot een internationaal totalitarisme achter het gordijn van een pandemische oorlogsvoering. De pogingen tot democratie van vele staten zijn reeds voor een groot deel uitgehold en zullen met de “Grote Reset” geheel worden afgeschaft. In een gastartikel wijst Wolfgang Effenberger op deze verontrustende ontwikkeling, die alleen een halt kan worden toegeroepen als de bevolking, die door de media naar het virus is verbannen, eindelijk wakker wordt. (hl)

The Plutocratic Transformation (1913 – 2030) door gastauteur Wolfgang Effenberger

Voor historicus David Engels staat de Europese democratie onherroepelijk aan de rand van de afgrond; naar zijn inschatting voert Europa een zware strijd om haar essentie te behouden, die van binnenuit wordt bedreigd door universalisten of fundamentalisten en van buitenaf door niet-Europese wereldmachten. Hij vergelijkt verschillende aspecten van de huidige EU met symptomen van verval in de Romeinse Republiek en vindt beklemmende analogieën: De neergang van het systeem meer dan 1500 jaar geleden ging gepaard met een verlies aan waarden, een permanente crisis, een achterstand bij de hervorming en stijgende kosten als gevolg van een escalerende bureaucratie. Tegelijkertijd ontwikkelde het Romeinse Rijk zich tot een autoritair rijk.[1]

Overgeleverd aan de macht van het geld.

Sinds het bestaan van de VS hebben alle presidenten vóór 1913 een centrale bank streng afgewezen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: