Rechtbank beveelt FBI details vrij te geven over ambtenaren die illegale spionageoperatie tegen Donald Trump lanceerden

rechtbank-beveelt-fbi-details-vrij-te-geven-over-ambtenaren-die-illegale-spionageoperatie-tegen-donald-trump-lanceerden

11-05-22 10: 11: 00,

In december 2020 weigerde Bill Barr’s ministerie van Justitie de Obamagate tekstberichten tussen Lisa Page, Peter Strzok en Andrew McCabe vrij te geven. Dit gebeurde tijdens de ambtstermijn van Trump toen Bill Barr procureur-generaal was.

Bill Barr beschermde Hillary Clinton om de een of andere reden.

“Barr DOJ beschermt Hillary Clinton rechtstreeks door te proberen alle Judicial Watch Clinton e-mail discovery/FOIA rechtszaken te sluiten, terwijl de vrijgave van Obamagate-era e-mail/teksten van Page/Strzok/McCabe anti-@realDonaldTrump cabal wordt tegengehouden,” @TomFitton. Lees: https://t.co/ZXrfUGPPdu pic.twitter.com/bZtdQpx3kj

– Judicial Watch ⚖️ (@JudicialWatch) december 16, 2020

Vorige week kondigde Judicial Watch aan dat een federale rechtbank de FBI heeft bevolen om extra details vrij te geven over FBI- en andere functionarissen die betrokken waren bij het memo dat de lancering van de “Crossfire Hurricane” spionageoperatie rechtvaardigde.

Judicial Watch:

Judicial Watch kondigde vandaag aan,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: