RubikonNews:ㅤDe gegevensmanipulatoren

rubikonnews:ㅤde-gegevensmanipulatoren

11-05-22 03: 00,

De studie van de sociaal geneeskundige Harald Matthes heeft het allemaal: Volgens de studie leidden corona-injecties tot ernstige complicaties bij acht op de duizend deelnemers – ongeveer 16 keer vaker dan gemeld aan het Paul Ehrlich Instituut (PEI). Dienovereenkomstig zou meer dan een half miljoen van degenen die momenteel in Duitsland ten minste één keer zijn gevaccineerd 64,5 reeds ernstige bijwerkingen kunnen ondervinden. In een MDR-rapport pleitte Matthes daarom voor poliklinieken voor door vaccinatie getroffen personen.

De nieuwe gentechnologische, nog experimentele coronavaccins hebben de status van een gewijde gastheer. Iedereen die twijfelt aan de doeltreffendheid en veiligheid ervan, of zelfs maar in het openbaar spreekt over de daaruit voortvloeiende schade, moet er rekening mee houden door de toonaangevende media te worden afgeschilderd als een leugenaar, een gek of een rechts-extremist, en zijn of haar baan en reputatie te verliezen. Het resultaat is een klimaat van agressieve ontkenning van de werkelijkheid.

De verhalen van de getroffenen zijn vergelijkbaar: vaccinatieschade is een zwart gat, veel artsen sluiten hun ogen ervoor en weigeren verbanden met de injecties te erkennen, hoe voor de hand liggend die ook mogen zijn. Gewonden worden vaak behandeld als kwaadwillenden en vaak melden zij hun complicaties niet eens bij het PEI. Deze kijkt de andere kant op en stopt de zaak in de doofpot, evenals de federale regering, waaraan het instituut ondergeschikt is. En ziektekostenverzekeraars betalen vaak niet eens voor therapieën die de getroffenen zouden kunnen helpen.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: