Russia Today: De bevrijding van Melitopol – commonsensetv.nl

russia-today:-de-bevrijding-van-melitopol-–-commonsensetv.nl

11-05-22 05:24:00, Vrijwel het hele westen censureert RT (Russia Today).

De meeste social media, de gehele westerse media, de westerse politiek, big tech censureren nu massaal alles wat Russisch is.

Banken bevriezen rekeningen van RT. Er mag geen enkele informatie meer vrijkomen vanuit het Russische narratief. We hebben de nieuwe Hitler, is de boodschap. En alles wat uit een Russische mond komt is evil.

Wij mensen doen er niet toe. Tenminste, dat willen ze. Wij mogen niet voor ons zelf beslissen wat we van bepaalde situaties op deze aardbol vinden en we moeten blind meegaan in het narratief van de media en onze “leiders”. Opgeleid door Klaus Schwab.

Dit gaat tegen ieders gezonde verstand in. Veel mensen hebben een open mind en kunnen prima voor zichzelf beslissen wat ze zien en bewust zijn wie het ze laat zien.

Vandaar deze massale anti-Rusland propaganda. Het volk mag niet te wijs worden of kennis krijgen van de werkelijke situatie en hoe eigenlijk het zo ver gekomen is. Dit zag je van mijlenver aankomen en waren de media oprecht geweest, het volk ook. Dan hadden we misschien nog wat te zeggen. Maar dat is niet de bedoeling. De publieke opinie moet achter het regeringsbeleid staan en daar zal alles, en in deze tijden kun je het woord “alles” zo letterlijk nemen want men gaat over lijken, aan gedaan worden.

Nu staan we ineens in middenin een oorlog met een land met kernwapens. Vraag de gemiddelde burger waarom? Ze hebben geen idee. Vraag wat de Russische motieven zijn? Want hoe je ook denkt over Poetin, er is een motief.

Het doet er niet toe, beste mensen. U moet een Oekraïne vlag kopen en een Oekraïner in huis nemen alsof het een beschermde diersoort is. Dit is sarcasme jegens het stupide beleid en niet tegen de Oekraïners.

Niemand heeft om deze oorlog gevraagd. De kiezer heeft gesproken tijdens het Oekraïne referendum. Het doet er niet to. None of your business! Want stel je voor dat mensen massaal rationeel gaan denken?

Daarom gaan wij vanaf nu wekelijks een samenvatting van het Russische nieuws ondertitelen en plaatsen. Video´s van rond de 5 a 10 minuten met opvallende berichten uit de nieuwsuitzendingen van een week van dit Russische televisienetwerk. Dit fragment is vast een voorproefje.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: