The Saker: Niets te vieren?

11-05-22 09: 32: 00,

door James Tweedie voor de Saker Blog

Op 8 mei, wanneer in het Westen de Dag van de Overwinning in Europa (VE) wordt gevierd, vertelde de Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties Linda Thomas-Greenfield aan CNN dat Rusland “niets te vieren” had op zijn eigen Dag van de Overwinning op 9 mei.

Haar redenering, getrouw weergegeven op de website van de Amerikaanse missie, was dat “ze er niet in geslaagd zijn de Oekraïeners te verslaan.”Aangezien Overwinningsdag en VE Day beide specifiek de geallieerde nederlaag van Nazi-Duitsland herdenken in 1945, waren de opmerkingen van Thomas-Greenfield alsof ze zei dat de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk dit jaar niets te vieren hadden omdat ze vorig jaar augustus door de Taliban uit Afghanistan verjaagd werden.

De ambassadrice is ofwel een apologeet voor nazisme of gewoon te onwetend om haar werk te doen. Ze zou op zijn minst wat objectieve rapporten over het conflict in Oekraïne moeten lezen.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: