The Saker: We Willen Winnen

the-saker:-we-willen-winnen

11-05-22 09: 46: 00,

Door Batiushka voor The Saker Blog

Er zijn slechts twee machten in de wereld…het zwaard en de geest. Op de lange termijn wordt het zwaard altijd verslagen door de geest – Napoleon Bonaparte

Inleiding: Je bent wat je gelooft

Net als de Saker, heb ik Wit Russische connecties. Ik weet wat de generatie van mijn grootouders, volwassenen van voor de zogenaamde 1917 ‘Revolutie’, mij verteld heeft. Daarna heb ik er veel over gelezen. Wat ik las bevestigde alleen maar de levende herinneringen. Rusland vóór 1917 was van binnenuit verrot, een kaartenhuis. De hele ‘Revolutie’ was een verhaal van het verraad van de elite, de aristocraten, waaronder veel Romanovs, de politici, de generaals en de nieuwe bourgeoisie. Nadat zij hun geloof hadden verloren, vervingen zij alle loyaliteit aan het geloof, de tsaar en het vaderland door pure hebzucht. Hetzelfde gebeurde met de USSR. Een generatie na de volksoorlog gewonnen door diegenen opgeleid in het leger van de tsaar,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: