The Unz Review: Oekraïne, deel II, door Albemarle Man

the-unz-review:-oekraine,-deel-ii,-door-albemarle-man

11-05-22 04: 00: 00,

Nadat ik in mijn vorige artikel de politieke en etnische streken heb geschetst die tot het Oekraïne-conflict hebben geleid, wordt in dit artikel in enig korrelig detail de huidige voortgang van de oorlog onderzocht in het licht van wat eerder erkende beperkingen in de Russische logistieke keten en de ontwikkeling van hun oorlogsdoctrine lijken te zijn, inclusief het gebruik van kernwapens.

Waarnemers van de oorlog in Oekraïne hebben zich verbaasd over de aanvankelijke Russische beweging in de richting van Kiev, daarna de schijnbare terugtrekking, totdat we een huidige Russische troepenopstelling zien die neerkomt op een gordel in het binnenland tot aan de zuidelijke, oostelijke en noordelijke grens van Oekraïne, op zijn verst niet veel meer dan 100 mijl in alle posities van de Russische of Wit-Russische grens.

Bovendien lijkt het duidelijk dat ofwel door een afkeer van het veroorzaken van burgerslachtoffers, ofwel door een eenvoudig gebrek aan capaciteit, de Russen weinig Oekraïense steden buiten de nabije Donbass hebben kunnen innemen en,

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: