Wie is er bang voor Elon Musk?

wie-is-er-bang-voor-elon-musk?

11-05-22 05: 37: 00,

Door Ron Paul. Hij is een Amerikaans arts en politicus. Hij is lid van de Libertarische Partij en was Republikeins lid van het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten tussen 1976 en 2013 (met onderbrekingen). Paul was kandidaat voor de Libertarische Partij bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen 1988 en was kandidaat voor de Republikeinse nominatie bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen 2008 en 2012 binnen de partij.

Elke twijfel dat veel progressieven hun toewijding aan de vrije meningsuiting hebben laten varen, is weggenomen door de hysterische reactie op de pogingen van Elon Musk om Twitter te kopen en het bedrijf terug te brengen naar zijn wortels als een zone van vrije meningsuiting. Voormalig minister van Arbeid Robert Reich en de “wakkere” neoconservatief Max Boot klaagden dat Musk’s inzet voor vrije meningsuiting de democratie bedreigde. Degenen die boos zijn dat vrije meningsuiting de democratie bedreigt, moeten onthouden dat voor de neocons en veel progressieven, democratie betekent dat mensen een keuze hebben tussen twee grotendeels identieke voorstanders van de welvaart/oorlogsstaat.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: