Children’sHealthDefense:ㅤNieuwe Zogby Strategies/CHD Poll: Groeiende intensiteit onder Californiërs tegen wetsvoorstellen medische vrijheid/privacy

children’shealthdefense:ㅤnieuwe-zogby-strategies/chd-poll:-groeiende-intensiteit-onder-californiers-tegen-wetsvoorstellen-medische-vrijheid/privacy

12-05-22 05: 35: 00,

mei 12, 2022

Persbericht

For Immediate Release

Los Angeles, CA – Na een van Los Angeles’s grootste rally’s in de afgelopen tijd waar naar schatting 25,000 Californiërs demonstreerden tegen een reeks wetsvoorstellen die de medische vrijheid inperken, een nieuwe opiniepeiling onder 805 waarschijnlijke Californische kiezers, uitgevoerd door Zogby Strategies op 19 april, in opdracht van Children’s Health Defense (CHD), toont aan dat een overweldigende meerderheid tegen wetsvoorstellen als SB920 en SB866 is.

SB920 (dat het Medisch Tuchtcollege van Californië toestaat dossiers van patiënten zonder hun toestemming te inspecteren) wordt tegengewerkt door 68% van de waarschijnlijke Californische kiezers en gesteund door 26%. Van de 68% die tegen is, is 49% sterk tegen het wetsvoorstel gekant. Opvallende demografen die tegen het controversiële wetsvoorstel zijn, zijn:

  • 77% Republikeinen
  • 72% Onafhankelijken
  • 70% Vrouwen
  • 68% Blanken
  • 68% Uit Los Angeles/San Diego
  • 63% Uit de Bay area
  • 60% Democraten
  • 60% Ouders met kinderen jonger dan 12
  • 58% 18-29-jarigen
  • 56% liberalen

SB866 verlaagt de leeftijd voor toestemming voor inenting tot 12 (zonder toestemming van de ouders).

” Lees verder op Children’s Health Defense

%d bloggers liken dit: