De hysterische woede tegen Elon Musk

de-hysterische-woede-tegen-elon-musk

,

22.04.2022

Door Tom Slater

De poging van de multimiljardair om Twitter over te nemen laat zien hoezeer de links-liberale elites bang zijn voor vrijheid van meningsuiting.

“We staan op de rand van tirannie…. Elon Musk wil Twitter kopen.” Dat was ongeveer de reactie van veel commentatoren de afgelopen dagen toen ’s werelds rijkste man een overnamepoging van de socialemediagigant lanceerde, waarbij hij als belangrijkste motief zijn bezorgdheid over het censuurbeleid van het bedrijf noemde.

Musk kondigde eergisteren aan dat hij met een belang van 9,2 procent de grootste aandeelhouder van Twitter was geworden. Nu heeft hij aangeboden het hele bedrijf te kopen voor een miezerige 43 miljard dollar – een mooie premie op de werkelijke huidige waarde. Op dit moment verzet het bestuur van Twitter zich, en Amerika’s goeden en verhevenen worden gek.

Max Boot van de Washington Post was er snel bij. “Ik ben doodsbang voor de implicaties voor de samenleving en de politiek,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: