De vaccins werken niet! COVID-19 ziekenhuisopnames en sterfgevallen stijgen in New York City

de-vaccins-werken-niet!-covid-19-ziekenhuisopnames-en-sterfgevallen-stijgen-in-new-york-city

12-05-22 03: 14: 00,

NYC Covid-19 Het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen neemt toe. Dit had niet mogen gebeuren. Sinds de CDC heeft toegegeven dat de COVID-19 vaccins de overdracht van COVID-19 CNN.com – niet voorkomen, werd ons stilletjes verteld dat de vaccins ziekenhuisopnames en sterfgevallen zouden voorkomen. Zeker, je kunt de toename van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in New York City (38 % en 24 %, respectievelijk, in de afgelopen twee weken) wijten aan de recente versoepeling van de beperkingen, aan nieuwe varianten, aan de afnemende effectiviteit van vaccins, aan de behoefte aan booster shots, enz. enz. Maar terwijl elke gevaccineerde publieke figuur die COVID-19 oploopt, dankbaar de door de vaccins geboden bescherming erkent, wil niemand openlijk toegeven wat overduidelijk is – de keizer is naakt. De vaccins werken niet, dat hebben ze nooit gedaan en dat zullen ze waarschijnlijk ook nooit doen, hoeveel booster shots je ook krijgt.

Er zijn geen gerandomiseerde klinische trials die bewijzen dat de COVID-19 mRNA vaccins ernstige ziektes veroorzaken,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: