De waarheid over kinderen, hepatitis en de Covid prik

de-waarheid-over-kinderen,-hepatitis-en-de-covid-prik

12-05-22 10:14:00,

Een van de grootste gezondheidsverhalen ter wereld op dit ogenblik betreft het mysterie over hoe en waarom kinderen overal een potentieel dodelijke vorm van hepatitis krijgen. Gezondheidsadviseurs en journalisten alom beweren dat zij verbijsterd zijn en produceren een schijnbaar eindeloze lijst van mogelijke verklaringen, schrijft Dr. Coleman.

Precies hetzelfde gebeurde toen kinderen en jonge volwassenen voor het eerst ernstige hartproblemen zoals myocarditis begonnen te krijgen. Journalisten en adviseurs kwamen met werkelijk verbijsterende, en soms absurde, verklaringen en weigerden hardnekkig het overduidelijke verband met de covid-19 injecties te erkennen – een verband waarvoor ik gewaarschuwd had voordat het injecteren begon. Zelfs toen het verband tussen de covid-prikken en de dodelijke hartproblemen onomstotelijk bewezen was, waren de apologeten van de farmaceutische industrie nog hard op jacht naar andere mogelijke verklaringen.

De essentie van het hepatitisverhaal, zoals gepubliceerd in het British Medical Journal, is dat er 169 gevallen van acute hepatitis bij kinderen zijn geweest en dat 17 kinderen een levertransplantatie nodig hadden. De getroffen kinderen waren tot 16 jaar oud en het probleem schijnt wereldwijd te zijn – zo zijn er kinderen in 24 Amerikaanse staten door getroffen.

Het enige waar de mainstream media zeker van lijken te zijn, is dat de nieuwe hepatitis-epidemie niets te maken heeft met de covid-19 prikken. De regelgevende instanties overal zijn er even zeker van dat deze nieuwe epidemie niets te maken heeft met het experiment dat zij uitvoeren met een ongeteste, gevaarlijke prik. Naar mijn mening is het natuurlijk weer een enorme doofpotaffaire.

Zo stond er onlangs op de website van de BBC een kop die beweerde “Child Hepatitis cases falsely linked to covid vaccine” (Gevallen van hepatitis bij kinderen ten onrechte in verband gebracht met covid-vaccin).

In het artikel stond: “Social media posts have falsely linked a recent spike in unexplained hepatitis in children to the covid vaccine (Berichten) op social media hebben een recente piek in onverklaarbare hepatitis bij kinderen ten onrechte in verband gebracht met het covid-vaccin). De getroffen kinderen waren meestal jonger dan vijf jaar en kwamen dus niet in aanmerking voor de prik, zeggen de gezondheidsdiensten die de situatie in de gaten houden.

Ik heb niet precies kunnen achterhalen hoeveel van de kinderen jonger dan vijf jaar waren, omdat geen van de media-organisaties die over het verhaal bericht hebben,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: