Dissident One:ㅤBiolab Horrorshow: Rusland zegt dat Oekraïne Tuberculose op kinderen heeft losgelaten – DissidentNL

dissident-one:ㅤbiolab-horrorshow:-rusland-zegt-dat-oekraine-tuberculose-op-kinderen-heeft-losgelaten-–-dissidentnl

12-05-22 02:00:00,

Oekraïne heeft letterlijk over alles gelogen. Vanaf het begin van dit conflict hadden ze het over het Spook van Kiev, Slangeneiland, krankzinnige Russische slachtofferaantallen, en eigenlijk alles dat je maar kunt bedenken. Ze hebben gelogen over de behandeling van hun eigen volk, ze hebben gelogen over de staat van hun leger, ze hebben gelogen tegen hun eigen leger, ze hebben al die valse vlag aanvallen geënsceneerd die worden weerlegd en een week later worden vervangen door een nieuwe hoax.

Patron de cute doggo kreeg een onderscheiding van Zelenskiy. Hij heeft inmiddels 150 explosieven ontdekt en onschadelijk gemaakt. pic.twitter.com/b2n7fjuLhJ

— Isa Yusibov 🇪🇺 🇳🇱 💙🇺🇦💛 (@Isa_Yusibov) May 10, 2022

Met behulp van de leugenmedia is het niveau van bedrog in Oekraïne erger dan we ooit in een oorlog in de geschiedenis hebben gezien. De Russen daarentegen zijn tot nu toe nog op geen enkele leugen betrapt.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: