Dissident One:ㅤDenemarken’s pandemie van de gevaccineerden – DissidentNL

dissident-one:ㅤdenemarken’s-pandemie-van-de-gevaccineerden-–-dissidentnl

12-05-22 03:00:00,

Zoals in veel “doorgevaccineerde” landen in de westerse wereld, laat Denemarken zien dat de ware ramp voor de gezondheidszorg en de samenleving langzaam zichtbaar wordt door de excessen van de bijwerkingen van het Covid-vaccin. Nadat de Scandinavische staat steeds heen en weer slingerde tussen coronadictatuur en ontspanning, wordt zij nu geconfronteerd met de gevolgen van “blinde vaccinatie”, meldt UME.

Blogger laat verbazingwekkende statistieken zien

Het verbazingwekkende werk van Kristoffer Torbjørn Bæk toont aan dat de gevaccineerden in Denemarken verantwoordelijk zijn voor meer gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen dan de niet-gevaccineerden – het hele jaar door. Op een blog wordt het werk van Bæk als volgt geciteerd, ondersteund door talloze statistieken en de interpretatie daarvan:

“Nu de vaccinatiestatus zo stabiel is dat de misclassificaties de analyse niet langer beïnvloeden, kunnen we een duidelijk beeld krijgen van de ondoeltreffendheid van het COVID-vaccin.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: