Dissident One:ㅤEuropese sancties mislukt: Draghi zegt dat “de meeste gasimporteurs” een rekening in roebel hebben geopend bij Gazprom – DissidentNL

dissident-one:ㅤeuropese-sancties-mislukt:-draghi-zegt-dat-“de-meeste-gasimporteurs”-een-rekening-in-roebel-hebben-geopend-bij-gazprom-–-dissidentnl

12-05-22 12: 00: 00,

Drie weken geleden meldden wij dat toen het geconfronteerd werd met de feitelijke, brutale gevolgen van zijn anti-Russische deugdzaamheidssignalen en harde taal, Europa’s valse verenigde front prompt barstte toen verschillende Europese gaskopers stilletjes voor leveringen in roebels betaalden zoals Rusland had geëist – in strijd met de Brusselse sancties – en wij voorspelden dat spoedig vrijwel iedereen in Europa in hun voetsporen zou treden en op vergelijkbare wijze de EU-sancties zou omzeilen. Zojuist bevestigde een van de machtigste mensen in Europa – voormalig Goldman partner en hoofd van de ECB – Mario Draghi, precies dat, meldt ZeroHedge.

Tijdens een persconferentie in Washington D.C. na zijn ontmoeting met Joe Biden, zei Draghi dat Europese gasimporteurs al rekeningen in roebels hebben geopend bij Gazprom.

De Italiaanse premier antwoordde op een vraag of hij er vertrouwen in heeft dat Italië voor gas zal kunnen betalen zonder sancties te overtreden en dat de gasstroom naar Italië dus niet zal worden beïnvloed.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: