Dissident One:ㅤ”Genetisch bewerkt” voedsel – De volgende fase van de Grote Reset? – DissidentNL

dissident-one:ㅤ”genetisch-bewerkt”-voedsel-–-de-volgende-fase-van-de-grote-reset?-–-dissidentnl

12-05-22 06: 00: 00,

Voor alle mensen buiten het Verenigd Koninkrijk die niet begrijpen wat de “Queens Speech” eigenlijk is, het is een belachelijk staatsgebeuren waarbij de Koningin (of, in dit geval, Prins Charles aangezien Hare Majesteit ziek is/ in het geheim dood is/ “mobiliteitsproblemen” heeft) een toespraak houdt over wat “haar regering” van plan is te doen in de komende 12 maanden, meldt Kit Knightly.

Natuurlijk schrijft de koningin de toespraak niet zelf, heeft zij geen inbreng in de inhoud ervan en zij heeft geen enkele controle over wat “haar” regering van plan is te doen. Ze is gewoon een spreekbuis met een grote gouden hoed.

Het is het Britse equivalent van de State of the Union, maar dan in Halloweenkostuums gemaakt van glimmende gestolen stenen.

Het geheel is niets anders dan een grootse, vergulde intentieverklaring van de Britse Diepe Staat,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: