Dissident One:ㅤHoe de val van de menselijke beschaving werd veroorzaakt door de opzettelijke vernietiging van de fysieke infrastructuur die de mensheid in leven hield – DissidentNL

dissident-one:ㅤhoe-de-val-van-de-menselijke-beschaving-werd-veroorzaakt-door-de-opzettelijke-vernietiging-van-de-fysieke-infrastructuur-die-de-mensheid-in-leven-hield-–-dissidentnl

12-05-22 10: 00: 00,

De Citizens’ Log podcast van vandaag – voorheen bekend als Situation Update – onthult hoe globalisten de val van de menselijke beschaving bewerkstelligden door de fysieke infrastructuur te ontmantelen die ooit de mensheid in leven hield, schrijft Mike Adams.

Citizens’ Log wordt opgenomen en bewaard voor toekomstige historici in de hoop dat zij de fouten kunnen bestuderen die tot de val van de menselijke beschaving hebben geleid. Elke aflevering doet verslag van de gebeurtenissen van vandaag die leiden tot de culturele ineenstorting, de ineenstorting van voedsel, de ineenstorting van de economie, de ineenstorting van cognitieve kennis en de ineenstorting van infrastructuur… die allemaal op weg zijn naar de grote finale van de ineenstorting van de beschaving die een einde zal maken aan dit tijdperk van waanzin en zal leiden tot een “wereldwijde reset” / massale uitroeiing.

We verwachten dat,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: